<< tillbaka

Saga är Junior Winner!

2011-12-14
Min helt otroligt vackra docka har tagit sitt femte Best In Show och kan nu titulera sig Junior Winner!

Min älskade Saga / S*Sky high's Scarborough Fair har haft en helt galen utställningskarriär så här långt. Hon har fått bedömningar som man bara kunnat drömma om; en bedömningssedel med bara ett stoort hjärta och texten "I Love you!". Andra domare har skrivit; "MAKE MY DAY worth judging!", "Huvud som gjutet i en RAG-form", "Riktigt bra pälskvalité, som en vuxen!" "SUPER SHOWKONDITION", "BLOWN AWAY HALLELULJA MOMENT, WW KVALITET" osv osv.


Under de senaste fem veckorna har hon varit med på sex utställningar (Östkatten, NORAK och Järva) och av dem blivit BEST IN SHOW fem gånger!!! Hon har dessutom redan blivit Bäst i variant (BIV) fem gånger och på Järva kattklubbs utställning i helgen tog de även ut Bäst i ras. Då väljer domaren ut den bästa ragdollen oavsett ålder, kön, fertil/kastrat. Konkurrensen var otroligt tuff (32 anmälda katter i lördags och 19 i söndags) med många riktigt snygga och välmeriterade katter, men lilla Saga tog hem det båda dagarna ändå! :) Mest fantastiskt känns det såklart att hon nu kan titulera sig JUNIOR WINNER, och det redan vid 5,5 månaders ålder! Vilken katt!


Jag skulle vilja passa på att tacka alla helt underbara människor som har hejat på Saga, hållit tummar för oss och gratulerat oss! Det känns fantastiskt kul att dela glädjen med er! <3 Extra kul var det att Sagas uppfödare Susan var med oss i helgen när hon blev Junior Winner! Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka henne för att jag fick bli Sagas matte.


Nu ska vi försöka få Saga att minska lite i volym. Hon är ganska fet om jag får säga det själv och därför bytte jag foder till henne för några veckor sedan till vuxentorrisar. Det har dock inte gett något resultat. Det tar emot att banta en kattunge, men övervikt är ju inte heller bra så nu tänkte jag låta henne gå på Bozita blötmat under en period. Saga själv är nog säkert väldigt nöjd med det eftersom hon älskar blötmat (också). ;-) Jag ska passa på att låta Diella gå på samma diet eftersom hon (även efter den här kullen) har gått upp en hel del i vikt.


Nästa utställning för Saga blir Ädelkatten, men sedan ska hon få vila lite och jag tror inte att jag ställer henne igen förrän på NERK i mars.


Kramar, Marie


 
 
Marie Gerdin, Östra Högåsvägen 24, 507 70 Gånghester (Sweden), 033 - 28 06 00, marie@asterions.se
Sitemap