<< tillbaka

Dags för uppdatering

2017-01-06
Nu var det evigheter sedan jag skrev någon nyhet här på hemsidan, men här kommer en kort sammanfattning av 2016 och en liten inblick i 2017.


Nu var det evigheter sedan jag skrev någon nyhet här på hemsidan, men jag borde kanske börja med det igen. Under 2016 har det varit en generationsväxling i katteriet och totalt 9 katter har pensionerats efter lite olika lång tid i avel. Bilder på dem alla ser ni ovan. Alla har fått helt fantastiska nya hem och det är så härligt att få uppdateringar emellan varven hur de har det. I år har jag alltså haft möjligheten att spara några extra kattungar, ja det blev faktiskt sex stycken till slut! Ebbot är far till två av dem – från Juni sparade jag Omega och från Isobel - Pandora. Fellini är far till 4 av de sparade kattungarna – Rina och Ramina efter Maia och Tamara och Tamino efter Lily. Som vanligt får vi se hur kattungarna utvecklas och håller någon inte tillräckligt god kvalitet som vuxen, så kommer jag inte att avla på den. Under hösten fick förresten jag och Bitte på S*Grand Chatez vår nya, gemensamma hane från Finland. Han är en supertrevlig och riktigt stor blå bicolour som jag hoppas ska bli pappa till några kullar under året. Han är faktiskt den allra största ragdollen vi haft i katteriet och vägde idag (snart 7 månader gammal) redan 5,7 kg! Jag kan redan nu avslöja att vi under början av våren kommer ta emot två fina killar till, en kattunge och en junior och båda bruna bicolourer! :D Så vi får se framöver vilka utav grabbarna som jag kommer att välja att para med vilka av flickorna. 

Jag har varit ganska dålig på att uppdatera mina vuxna katters album på hemsidan, så därför har jag nu kopplat allas gallerier till Facebook där jag betydligt oftare lägger upp nya foton. Hoppas att det ska fungera bättre!

Ha det gott så lovar jag att skriva ganska snart igen!
 
 
Marie Gerdin, Östra Högåsvägen 24, 507 70 Gånghester (Sweden), 033 - 28 06 00, marie@asterions.se
Sitemap