Tidigare katter

'


Diella, 4,5 år


Stamtavla  Fotogalleri


Diella är mamma till 
A-kullen, B-kullen
D-kullen och F-kullen.
SUPREME CHAMPION

S*Pax' Diella, DVM

Diella är i min mening en fantastisk katt! Hon har en look som jag tycker mycket om och är vältypad. Huvudet är brett, hakan stark och profilen är fin. Om jag hade fått önska mig något mer, så är det lite bättre ögonfärg. Hon har en lång och riktigt bred, härlig kropp och massor av silkesmjuk, härlig päls!

Dessutom är hennes temperament helt otroligt! Hon är totalt obekymrad över allt. När hon flyttade hem till oss låg hon och halvsov hela vägen från Malmö. Väl hemma sträckte hon på sig och traskade rakt fram till Fernando för att hälsa och sedan vidare för att leka med en boll hon hittade! :-) Coolare katt går nog inte att finna!

Diella är en väldigt social katt också som sällan är långt borta från familjemedlemmarna. När barnen leker ligger hon jämte och tittar på (om hon inte själv är delaktig i leken) och när matte går omkring knatar hon glatt efter - man kan ju missa något! Det är tur att hon har så mycket päls för en av Diellas specialare är att springa framför våra fötter och kasta sig raklång på rygg! Ja, inte behöver man kunna prata för att kunna kommunicera! :-)

Diella har haft fyra kullar och jag kan inte mer än att konstatera att hon dessutom är en supermamma! <3

Hon är helt enkelt underbar! Stort tack för ert förtroende, Lotta och Jörgen!

Min fina Diella lever nu ett härligt kastratliv tillsammans med sitt barnbarn Callisto hemma hos Lena! <3


BÄSTA RAGDOLLHONA i SVERAK 2013
#2 ÅRETS BIV i SVERAK 2013
BÄSTA VUXNA HONA i Ragdollklubben 2013
BÄSTA HONA i Scandinavian Ragdoll Club 2013
BÄSTA VUXEN i Sydkatten 2013

#2 BÄSTA RAGDOLLHONA i SVERAK 2012
#2 ÅRETS BIV i SVERAK 2012
BÄSTA VUXNA HONA i Ragdollklubben 2012
#3 BÄSTA VUXEN i Scandinavian Ragdoll Club 2012
BÄSTA VUXEN i Sydkatten 2012

BÄSTA VUXNA RAGDOLL i SVERAK 2011
ÅRETS BIV i SVERAK 2011
BÄSTA VUXEN i Scandinavian Ragdoll Club 2011
BÄSTA VUXNA HONA i Ragdollklubben 2011
BÄSTA VUXEN i Sydkatten 2011
-
BÄSTA VUXNA HONA i Ragdollklubben 2010
#3 BÄSTA VUXEN i Scandinavian Ragdoll Club 2010 
BÄSTA VUXEN i Elfsborgskatten 2010


 

Ebbot, 2,5 år


Stamtavla   Fotogalleri


Ebbot är pappa till K-kullen
L-kullen, O-kullen, P-kullen
och Q-kullen.
WORLD WINNER '14, GRAND INTERNATIONELL CHAMPION

S*Grand Chatez Ebbot for Asterion's, JW

Det är ett fåtal katter som får min puls att höjas på det vis som Ebbot får. Jag skulle egentligen bara hälsa på min vän Bitte, men när jag fick syn på den lille knubbiga kattungen så fanns det inga alternativ! Jag var bara tvungen att låta honom få bli en del av vår familj och uppfödning.

Ebbot är en härligt grov och bred kille med en brett huvud och en profil som jag älskar. Han har en otroligt fin höjd i panna och huvud och ett fint nosparti och mycket starka kinder. Ögonen kunde varit lite mer skråställda för att få ett lite mer öppet uttryck och hakan skulle kunna vara lite starkare, men annars har han ett i mina ögon perfekt huvud.

Ebbots mamma är CH S*Asterion’s Carme och pappa är CH S*Grand Chatez Confidence JW och det gör det såklart extra roligt att Ebbots föräldrar är min och Bittes bästa uppfödda katter! Dessutom har vi fött upp även mormor och farmor. Hela Ebbots kull var riktigt starka i typen och det ska bli otroligt kul att få följa deras utveckling och fr.a. Ebbots kattungar!

Jag har behållit Omega och Pandora efter Ebbot.

Stort, varmt tack Bitte för en fantastisk katt!


SHOW:
14*BIV  -  18*NOM  -  12*BIS

- - - - - - - - - - - - - - - - 

ÅRETS KATT i SVERAK 2014
BÄSTA RAGDOLL i SVERAK 2014
ÅRETS BIV i SVERAK 2014
WORLD WINNER 2014
JUNIOR WINNER
#3 BÄSTA VUXNA HANE i Scandinavian Ragdoll Club 2016

 

Belinda, 2,5 år


Stamtavla     Fotogalleri


Belinda är mamma till
C-kullenE-kullen,
G-kullenK-kullen
och Q-kullen.

S*Asterion's Belinda

Belinda har jag sparat från Diellas andra kull och hennes far är den stiliga Emil Ragdolls *PL. Belinda är blå mitted med väldigt bred bläs, så jag kommer inte ställa ut henne. Rent tekniskt har hon dock mycket jag tycker om. Hon har jättefin profil med bra panna och ok haka. Fin öronplacering och lagom storlek på öronen, tycker jag. Hon kommer inte få någon jättebra ögonfärg men jag tycker om hennes uttryck mycket. Belinda har dessutom riktigt bra pälskvalitet, vilket jag är väldigt glad för! Sin fina pälskvalitet har hon verkligen nedärvt till de flesta av sina kattungar.

Hon har ett jättemysigt sätt den här lilla fröken! Hon är en riktig spinnkisse som älskar att vara nära och bli gosad med men hon vill helst inte bli buren. Då skriker hon i högan sky, men så fort man ställer ner henne börjar hon spinna igen. ;-)

För skojs skull tog jag med Belinda på en utställning när hon var 4 månader gammal och hon fick en fantastisk bedömning av sin typ. Den är jag väldigt glad för! Det var "excellent" på allt, utom hennes vita markeringar då såklart.

Belinda är liksom sin mor Diella jätteduktig med sina bebisar.

 
Coddington, 7 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Coddington är pappa till H-kullen
och I-kullen.

S*Asterion's Coddington, JW

Egentligen var det inte alls tanken att Coddington skulle stanna kvar i katteriet, men allt som veckorna gick kändes det mer och mer svårt att skiljas från den här nallen.

Coddington är en otroligt trevlig och charmig katt som har en underbart ljuvt uttryck. Han är grov som en liten bulldog, men samtidigt ragdollslapp. Coddington har en jättefin bredd även i huvudet och ett runt och fint nosparti som möter upp mot kinderna. Hakan är fin och den lilla timglasbläsen är som pricken över i tycker jag. Jag skulle önska mig bättre panna och lite längre kropp, en annars är jag väldigt nöjd med honom.

Utställningskarriären har gått väldigt bra för Coddington och på sina utställningar som ungdjur och junior har han blivit Bäst i Variant nio gånger, nominerad elva gånger och blivit Best in Show fem gånger och därmed Junior Winner!

Jag är så glad att jag fick chansen para min Belinda med Hubbe - Stort tack Susan och Christine! Nu är Coddington kastrerad och jag har sparat två honor i avel efter honom - Io och Isobel. 


ÅRETS BIV i SVERAK 2013
BÄSTA JUNIOR i Ragdollklubben 2013
#2 BÄSTA JUNIOR i Scandinavian Ragdoll Club 2013
#2 BÄSTA UNGDJUR/JUNIOR i Sydkatten 2013

BÄSTA UNGDJUR i Ragdollklubben 2012
BÄSTA UNGDJUR/JUNIOR i Sydkatten 2012
#3 BÄSTA UNGDJUR/JUNIOR i Scandinavian Ragdoll Club 2012

 Fellini, 8 månader


Stamtavla   Fotogalleri


Fellini är pappa till
R-kullen, S-kullen och
T-kullen.

S*Asterion's Fellini

Fellini har jag sparat från min fina SC S*Pax’ Diella DVM och CH S*Grand Chatez Confidence JW kull. Kullen var väldigt jämn och alla kattungar hade mycket stora och grova kroppar, harmonisk teknik i huvud och ett helt ljuvligt temperament! Fellini var störst av de fyra killarna och helt oemotståndlig, så han fick vara kvar i uppfödningen.

Jag älskar verkligen Fellinis kropp! Jag tycker tyvärr att man för sällan ser ragdoll av riktigt bra storlek och tycker att det är viktigt att behålla rasen så stor som den var tänkt att vara ursprungligen och därför känns det extra bra att ha kvar Fellini i avel. Jag hoppas att han kan nedärva både sin storlek, grovlek i benstomme, långa kropp och långa svans men även sitt ljuvliga temperament. Jag skulle önskat att Fellini haft lite bättre höjd i huvudet, bättre ögonfärg och bättre pälskvalitet, men det får jag arbeta på till nästa generation istället! :)

Jag har behållit Rina, Ramina, Tamara och Tamino efter Fellini.SHOW:
1*BIV  -  2*NOM 

 Kaneli, 10 månader


Stamtavla   Fotogalleri


Kaneli är mamma till H-kullen
I-kullen och J-kullen.

Wattuwarpaan Tempsel Kaneli

Lilla Kaneli var kärlek från första ögonkastet! Hennes intensivt blå ögon och fina look ihop med den fina typen hon har gjorde mig väldigt intresserad av henne. Hennes uppfödare berättade att hon inte var helt korrekt tecknad - en liten bit av strimman mellan hakan och bröstet saknas vilket gör att hon inte kan ställas ut. Hon är inte heller särskilt stor, sa Tiina. Men det spelade ingen roll - jag kunde bara inte släppa henne! Det är jag väldigt glad för idag! :)

Kanelis mamma är en vacker blå bicolour: Wattuwarpaan Laskert Selma och pappa en snygg brun colourpoint: Darlinlildols Tremendous Temptation. Jag tycker att Kaneli har fått det bästa av sina båda snygga föräldrar!

Förutom att Kaneli har en väldigt fin typ har hon en ängels temperament! Hon gör inget annat än leker, myser och spinner, spinner, spinner! Maken till charmigare katt får man leta efter! Jag ser verkligen fram emot att följa Kanelis uppväxt och kommande kullar!

Hon är en pärla! Stort tack för ditt förtroende, Tiina! Nu är Kaneli kastrerad och jag har sparat tre honor efter henne - Io, Isobel och Juni.


 Juni, 1 år


Stamtavla  Fotogalleri


Juni är mamma till
O-kullen.

S*Asterion's Juni

Juni har jag sparat från Kaneli och Wilmers kull. Båda hennes föräldrar är massiva katter med fina ragdolluttryck och mycket bra ögonfärg och det är så kul att ha en colourpoint i mitt avelsprogram för första gången.

Det första jag tänker på hos Juni är hennes fantastiska uttryck och otroligt mörka, knallblå ögon. Hon är harmonisk i typen, bra höjd i panna och huvud, fin öronplacering och öronstorlek. Jag tycker att hon har en bra kropp med bra längder. Jag skulle önska att hon hade starkare haka och bättre kontraster och silkighet i pälsen.

Jag behöll en hona ur Junis kull (Omega) och sedan fick Juni flytta tillsammans med en av sina kattungar - Omina - till Amanda! :) Sunny, 1 år och 8 månader


Stamtavla   Fotogalleri 


Sunny är pappa till E-kullen
och G-kullen.
CHAMPION

BellaLuna's Kiss the Sun for GCA

Efter en väntan längre än en evighet kom så äntligen min och Bitte Wadstens (S*Grand Chatez) fina pojke från USA. Sunny är en mycket välproportionerlig pojke med enastående fint uttryck, fint huvud med fin öronplacering och -storlek. Han har en lång, lång kropp, en ännu längre svans och super pälskvalitet!

Förutom hans fina typ har han ett helt fantastiskt temperament. Redan när vi hämtade honom på flygplatsen bara spann han - oavbrutet! :) Han är en genomtrygg, social och glad katt som verkar mycket tillfreds med livet och älskar allt och alla!

Sunny blev pappa till två kullar i katteriet, båda tillsammans med Belinda, innan han blev kastrat. Han har en dotter i avel - S*Asterion's Gemma hos Anna / S*Famanas.

Vi är så glada att vi fick chansen att ha den här underbara killen i våra katterier! Stort tack för förtroendet, Lori! Wilmer, 1 år


Stamtavla   Fotogalleri 


Wilmer är pappa till J-kullen,
M-kullen och N-kullen.

S*FiaSol's Wilmer for GCA

Wilmer är inget annat än kärlek från första ögonkastet! Bitte (S*Grand Chatez) och jag hade egentligen inte planerat att titta på hans kull men när vi såg foton på Wilmer 3 veckor gammal gick han bara inte att motstå.

Wilmer har en superfint ragdolluttryck och stora mörkt, mörkt blå ögon. Han har en bra bredd i huvudet och en fin form på öronen. Han ar väldigt avslappnad i kroppen och spinner konstant! Wilmer är en stor och grov kille - det gillar vi! :) Om man skulle önskat sig något mer så är det lite bättre höjd huvudet och lite starkare haka.

Det ska bli så roligt att följa Wilmers utveckling och se vilka egenskaper han lämnar till sina kommande kattungar.

Vi är så glada att vi fick chansen att ha den här ljuvliga killen i våra katterier! Stort tack för förtroendet, Birgitta!

Wilmer har nu fått tre kullar i mitt katteri och ska nu få leva ett härligt pensionärsliv hos Carl-Simon med familj. :)Saga, 1,5 år


Stamtavla   Fotogalleri 


Saga är mamma till
N-kullen.
CHAMPION

S*Sky high's Scarborough Fair, JW

Saga, som vi kallar henne, är en helt underbar katt med mycket utstrålning och jag är så fantastiskt glad att hon har fått flytta till oss! Hon har en look som jag uppskattar hos en ragdoll och är riktigt vältypad. Huvudet är brett, hakan stark, profilen är mycket bra, hon har en härlig höjd på pannan och dessutom en bra ögonfärg! 

Förutom att jag tycker mycket om hennes utseende och utstrålning så är jag även mycket glad för katterna hon har bakom sig. Sagas mamma, S*Sky high's Söta Sigrid, är en riktigt läcker och vältypad hona och Sagas far S*Chendos Harlem har jag varit kär i ända sedan han var kattunge och jag såg honom på foto första gången. Att Saga har vackra föräldrar är givetvis ingen slump, i stamtavlan bakåt finns många riktigt vackra katter, kombinerade av kloka uppfödare.

5,5 månader gammal blev Saga Junior Winner! Ni må tro att matte var stolt! :) Fyra utställningar i vuxen klass hann vi åka på innan hon fyllde ett år och även i extremt hård konkurrens mot vuxna honor tog hon dessa fyra BIS! Vilken tjej! :)


SHOW:
11*BIV  -  10*NOM  -  9*BIS

- - - - - - - - - - - - - - - - 

BÄSTA RAGDOLLHONA i SVERAK 2012
#2 BÄSTA VUXNA HONA i Ragdollklubben 2012
#2 BÄSTA VUXEN i Sydkatten 2012

BÄSTA UNGDJUR i Ragdollklubben 2011
BÄSTA UNGDJUR & JUNIOR i Sydkatten 2011
#5 BÄSTA RAGDOLL i SVERAK 2011
#2 ÅRETS BIV i SVERAK 2011
JUNIOR WINNER


 

Never, 8 månader


Stamtavla   Fotogalleri


Never fick ingen kull.
CHAMPION

S*Asterion's Never Say Never

Efter många års väntan blev tillslut min fina Saga dräktig. Jag vet inte hur många gånger jag var på väg att ge upp men sedan tänkte - ett försök till och sedan ger jag upp. Ni kan tro att glädjetårarna rullade när jag uptäckte att hon var dräktig! I kullen blev det bara en kattunge och namnet var ju givet - Never Say Never! :) Att han skulle få stanna i katteriet var det ingen tvekan om.

Never är än så länge en medium stor men grov hane med ett fint uttryck och knallblå ögonfärg. Han har fin öronstorlek och placering. Jag skulle velat ha bättre höjd i profil och starkare haka.

Never har ett supertrevligt temperament och är en riktig knäkatt. Han riktigt trycker sig upp i famnen och spinner som en hel symaskinsfabrik. 

Det ska bli kul att följa Nevers uppväxt och se hur han utvecklas!


SHOW:
3*NOM 


 
 
Fernando, 11 månader


Stamtavla     Bilder 

S*Fagertassens Fernando

Fernando är en fantastiskt härlig kille och väldigt hundlik! Han apporterar bollar och möss tills matte och husse tröttnar. Typmässigt ser han lovande ut, han är stor och har en lång och grov kroppsbyggnad. Pälsen är alltid härligt silkig, nybadad eller ej! Öronsättningen är mycket bra och likaså bredden på huvudet. Jag bara älskar hans knallblå ögon! 

"Nando" är en riktigt social kille och pratar ofta och gärna. Frågar du honom något får du alltid ett svar! ;-) Fernando har utsett vår dotter till "sin" bebis och han verkligen avgudar henne! Om du undrar var han är kan man lika gärna leta upp Ella - där hon är finner du honom. (När han inte ligger och sover i tvättkorgen... :))

Stort tack till Ingela och Taito för denna härliga kille! Fernando var vår allra första ragdoll som köptes till sällskap. Tyvärr trivdes han inte så bra med våra kommande fertila katter hemma och Fernando har nu flyttat till Kajsa med familj, där han får ha det lugnt och skönt som ensamkatt! Tack för att ni tar så väl hand om vår älskade brunbjörn!


 

 
Kubik, 5,5 månader


Stamtavla  
 Fotogalleri


Kubik fick ingen kull.

S*Sky high's Kubik for Asterion's

Kärlek vid första ögonkastet, det var det när jag såg Kubik endast 4 veckor gammal. Han hade en profil som hette duga, fantastisk haka, stora ögon som satt brett isär. Hans öron var perfekt placerade och han hade samtidigt en härlig bredd i huvudet. Det fanns inget alternativ till namn. Han var en Kubik, helt enkelt. ;-)

Det som jag också gillar hos honom är att han trots sitt vältypade huvud fortfarande har bra längd i kroppen. Det ska bli fantastiskt roligt att följa den här killen, som är systerbarn till Saga och halvbror till Callisto. Kanske inte så smart att köpa in en hane som är släkt med två av mina honor, men varken det eller att han har för mycket vitt gör någon skillnad. 

Tyvärr blir det inte alltid som man önskar och Kubik fick tyvärr kastreras vid 8 månaders ålder, eftersom hans ena kula inte ville ramla ner. :( 

Kubik bor hos Emma med familj.
 

 

Callisto, 1,5 år


Stamtavla     Fotogalleri


Callisto fick ingen kull.

S*Asterion's Callisto

Callisto har jag sparat från Belindas första kull och katteriets första andragenerationskull. Hennes pappa är den superläckra S*Sky high's Mr. Humbug. Callisto är blå bicolour som är min favoritfärg och -mönster, men jag har inte haft någon rättecknad hittills så det ska bli extra kul att behålla och ställa ut henne! Callisto har ett fint harmoniskt uttryck, härligt rundat nosparti och starka kinder. Hon har en fin öronplacering och lagom storlek på öronen. Ögonfärgen är ok även om det inte hade skadat med ännu lite mer färg. ;-) Jag skulle önskat att hon haft lite bättre höjd i pannan, men hon hon har bra bredd i huvud och kropp och också bra tyngd och längder i kroppen, vilket jag är väldigt glad för. Hennes päls är super! Kall och silkig, precis som sin mamma!

Eftersom jag behållit en avkomma efter hennes bror Coddington (Isobel) och efter hennes syster Carme (Ebbot) valde jag att kastrera Callisto istället. Hon bor nu tillsammans med mormor Diella hemma hos Lena!


#3 BÄSTA UNGDJUR/JUNIOR i Sydkatten 2013

#2 BÄSTA UNGDJUR i Ragdollklubben 2012
#2 BÄSTA UNGDJUR/JUNIOR i Sydkatten 2012

 Io, 6 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Io är mamma till L-kullen.

S*Asterion's Io

Io har jag sparat från Kaneli och Coddingtons kull. Båda hennes föräldrar är massiva katter med fina ragdolluttryck och jag bara älskar den här lilla dockan.

Io är verkligen en liten fröken som gärna sitter och kikar när de andra kattungarna i kullen busar runt. Hon har ett fint uttryck och vackra ögon, fin profil och bra höjd i huvudet. Hon har bra längder i kroppen och mycket bra päls - kall och silkig. Jag skulle önska att hon hade en lite starkare haka och bättre bredd i kinderna. Då skulle också öronen hamna finare. 

Io har varit en omtänksam mamma till en kull med min fina Ebbot. Tyvärr har hon inte utvecklats fullt så bra som hennes syster Isobel, så därför valde jag att kastrera Io och låta Isobel vara den som för aveln vidare. 


 Isobel, 6 månader


Stamtavla  Fotogalleri

Isobel är mamma till
M-kullenP-kullen 
S-kullen och W-kullen.

S*Asterion's Isobel

Isobel har jag sparat från Kaneli och Coddingtons kull. Båda hennes föräldrar är massiva katter med fina ragdolluttryck och jag bara älskar den här lilla dockan - det känns som att hon har fått det bästa av båda sina föräldrar.

Hittills är jag väldigt nöjd med Isobels utveckling och jag hoppas att hon fortsätter utvecklas lika positivt. Det jag kan säga om Isobel är att hon har en bra bredd i kropp och huvud och bra höjd i huvudet. Hon har starka kinder och ett brett nosparti och dessutom en bra haka, vilket jag älskar. Öronplaceringen är bra och jag tycker att hon har en bra storlek på dem också. Hon har en vänlig, harmonisk blick och en fin blå ögonfärg. På minuskontot är hennes storlek och färg på bakbenen som tyvärr går ner över hasorna. Så det blir tyvärr inga utställning för den här lilla fröken.

Isobel har varit en riktigt duktig mamma och jag har sparat Maia, Pandora och Winston efter henne. 

Nu är Isobel lycklig pensionär! <3            


 Omega, 2 år


Stamtavla  Fotogalleri

Omega är mamma till C2-kullen.

S*Asterion's Omega

Omega har jag sparat efter Juni och Ebbot. Hon är en helt ljuvlig katt med underbar kropp - bred men ändå lång och en med en härlig tyngd! Hon har en riktigt bra typ med starka kinder och haka. Hon har en stark panna och god höjd i huvud, bra öronplacering och -storlek. Hon har precis som sin pappa en fantastisk pälskvalitet och som sin mor ett superfint uttryck. Tyvärr är hon rejält feltecknad - hon har höga vita strumpor fram, vilket en mitted inte ska ha, men det spelar ingen roll. Även om hon skulle varit rutig skulle jag behållit henne. :)

Det blev bara en kull efter Omega. Efter ett kejsarsnitt kände jag att det blev bättre att gå vidare med någon av avkommorna istället.


 

Tamara, 1 år och 5 månader


Stamtavla  Fotogalleri

Tamara är mamma till A2-kullen.
CHAMPION

S*Asterion's Tamara

Tamara sparade jag från Lilys och Fellinis kull. Hon är en liten piggelin tjej som alltid har något hyss på gång. Hon har ett fint uttryck men utvecklades inte riktigt som jag hoppades på. Jag skulle velat haft henne större och med bättre längder i kroppen. Tamara fick en kull innan det blev dags för pensionering. Nu ska hon få leva ett härligt och busigt pensionsliv istället. 
SHOW:
1*BIV  -  1*NOM
 

Rina, 6 månader


Stamtavla  Fotogalleri

Rina är mamma till Z-kullen.

S*Asterion's Rina

Rina har jag sparat från Maia och Fellini. Rina är en mycket grovt byggt hona med fin teknik i huvudet och bra storlek och placering på öronen. Om jag skulle fått önskat mig två saker så är det att hon skulle haft lite mer skråställda ögon för att få en bättre look, men man kan väl aldrig få allt. ;-)

Rina har två större fläckar på bakbenen, men jag kommer ställa ut henne några gånger ändå för att få en bedömning på typen.
SHOW:
2*BIS KULL 
Sune, 9 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Sune är pappa till X-kullen och Z-kullen.

FI*Celestial's Child of the Sun

Den här killen är vårt senaste nytillskott och samägs av mig och Bitte Wadsten på S*Grand Chatez. Sune, som vi kallar honom, har en superhärlig kropp - lång och ragdollavslappnad! Vid 6 månaders ålder väger han 5,5 kg och är riktigt stor, så vi tror att han kommer bli en maffig grabb. Han har en fin öronstorlek och kall blå pointsfärg. Vi hoppas att Sune kan komplettera våra honor och se till att bibehålla storlek och kroppslängd som vi enligt ragdollstandarden önskar den. 

Sune är pappa till två kullar i mtt katteri och en hos Bitte och är nu kastrerad. Jag har sparat Xelle efter Sune.

Tack för förtroendet, Annukka!
 

Jackson, 1 år och 4 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Jackson är pappa till B2-kullen
och E2-kullen.

(N)Ragedy's Remember the Time


Jackson, som han kallas, är en mysig kille med bra storlek/grovlek och fina längder i kroppen. Han har fin pälskvalitet och fina kontraster. Han har ett otroligt fint uttryck och därtill ett trevligt temperament. Han skulle behöva bättre höjd i huvudet, men man kan inte få allt. :) 

Jackson är nu kastrat och kommer att flytta till ett nytt hem när jag hittat det perfekta hemmet till honom. <3

Tack för möjligheten att få köpa Jackson, Mariann! 
 
Marie Gerdin, Östra Högåsvägen 24, 507 70 Gånghester (Sweden), 033 - 28 06 00, marie@asterions.se
Sitemap