Hanar
Sam, 1 år och 9 månader


Stamtavla     Fotogalleri


Sam är pappa till U-kullen, V-kullen,
W-kullenY-kullenC2-kullen och F2-kullen.

Ohemgee Back On My Feet

Jag och Bitte har fått möjlighet att köpa den här vackra killen som vi kallar för Sam. Sam kom till oss 9 månader gammal från Canada och han överträffade verkligen våra förväntningar! Sam är en stor hane med riktigt bra längder i kroppen. Han har härlig pälskvalitet och bra proportioner i huvudet. Det ska bli väldigt kul att se hur Sam utvecklas och framförallt vad han kommer att tillföra kommande generationer!

Jag är väldigt nöjd med de kvalitéer Sam har tillfört sina kattungar och hittills har jag sparat Winston, Yulia och Come And Get It efter Sam.

Stort tack för förtroendet, Courtney!

 
Winston, 11 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Winston är ännu inte pappa
till någon kull.
INTERNATIONELL CHAMPION

S*Asterion's Winston

Ja vad ska man säga? Egentligen skulle jag inte behållit den här killen, men när han blev avbokad av en sällskapsköpare så kände jag att han har mycket av det jag vill ha i en ragdoll så han fick helt enkelt stanna kvar i katteriet och bli pappa till ett par kullar i alla fall.  Winston är en grov och ragdollslapp kille med fin panna och profil, bred nos, fin öronplacering, ögonfärg och lång svans! Det ska skulle önskat är ett snäpp större öron och starkare haka. Han har ett helt underbart sätt och känns som en lite klumpig labradorvalp när han rullar omkring eller lägger sig platt på magen med bakbenen rakt bakåt. Det ska bli väldigt kul att följa hans utveckling och han ska få följa med på några utställningar under 2018.SHOW:
10*BIV  -  10*NOM  -  4*BIS 
Junior, 4 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Junior är ännu inte pappa
till någon kull.

Harley Junior Koci Eden *PL


När jag fick möjligheten att bli delägare i den här lilla godingen gick det bara inte att säga nej. Harley kommer från Polen och i hans stamtavla finns en del katter som jag genom åren varit väldigt förtjust i. Harley har härliga längder i kroppen, bra pälskvalitet och ett fint uttryck. Han är nu (10 månader gammal) väldigt mycket tonåring och urvuxen men vi hoppas att han tar sig så sakteliga och att han lämnar sina fina kvalitéer vidare till kommande kullar. Harley samägs med Anna Thisell (Lil'Magics). 
 
Evan, x veckor


Stamtavla  Fotogalleri


Evan är inte pappa till någon kull ännu.

Evan Supurrsonic *PL


Evan är vår uppfödnings nyaste tillskott och även den här gången fick jag möjlighet att bli delägare av honom tillsammans med Anna Thisell (Lil'Magics).

Evan ser ut att vara en rejäl kille med mycket fin ögonfärg och uttryck. Jag skriver mer om honom när vi lärt känna honom bättre. :) Tanken är att Evan ska att ställas ut lite. Vi ser verkligen fram emot att följa hans utveckling!SHOW:
1*NOM 

 


 
Marie Gerdin, Östra Högåsvägen 24, 507 70 Gånghester (Sweden), 033 - 28 06 00, marie@asterions.se
Sitemap